Erişteli Soğanlı Et Sote Tarifi

  • Kaan Cinkaya
    Ekleyen:
    1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan
    Loading...
    Erişteli Soğanlı Et Sote Tarifi
    4-6
    kişilik
    30
    dakika
    375
    kalori/prs.
    Malzemeler

    Malzemeler :

    • 1 kase ev yapımı erişte
    • 350 gr. biftek
    • 2 büyük boy soğan
    • 3 diş sarımsak
    • 3 yeşil biber
    • 1 çorba k. domates salçası
    • 1 tatlı k. biber salçası
    • Sıvıyağ
    • Tuz
    • Değirmen karabiber
    • Kekik
    • Su

    Hazirlanisi :

    1 kase ev yapımı erişteyi haşlayın.350 gr.bifteği ince şeritler şeklinde kesin. Tavaya sıvıyağı alın ve etleri kızartın.2 büyük boy soğanı piyaz şeklinde kesin. 3 diş sarımsaği iri olarak kesin.

    Etlerin içine soğanaları,sarımsağı,ince kesilmiş biberi,domates salçasını,biber salçasını tuz, karabiber ilave edip pişirin.

    Haşlanan erişteyi servis tabağına alın.Üzerin etleri ilave edip servis edin.

Yapılışı

Malzemeler :

  • 1 kase ev yapımı erişte
  • 350 gr. biftek
  • 2 büyük boy soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 3 yeşil biber
  • 1 çorba k. domates salçası
  • 1 tatlı k. biber salçası
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Değirmen karabiber
  • Kekik
  • Su

Hazirlanisi :

1 kase ev yapımı erişteyi haşlayın.350 gr.bifteği ince şeritler şeklinde kesin. Tavaya sıvıyağı alın ve etleri kızartın.2 büyük boy soğanı piyaz şeklinde kesin. 3 diş sarımsaği iri olarak kesin.

Etlerin içine soğanaları,sarımsağı,ince kesilmiş biberi,domates salçasını,biber salçasını tuz, karabiber ilave edip pişirin.

Haşlanan erişteyi servis tabağına alın.Üzerin etleri ilave edip servis edin.